onze bieren

Marker Maagd

Broeker Blonde

Monnicker Moker

Witbier 5%

biologisch

 

Licht nevelig zomers geel in het glas met een indrukwekkende witte schuimkraag die lekker lang blijft staan.

De Marker Maagd verspreidt fruitige aroma’s van vanille en kruidnagel.

De smaak is even fruitig en smaakvol met een korte lichtzure en gistige afdronk.

Blond bier 6%

biologisch

 

De Broeker Blonde is een soepel bier in de stijl van een Belgian Ale, licht oranje in het glas met een dikke romige schuimkraag. In de neus bloemige aroma’s, citrus en lychees. Op de tong verrassend hoppig met een malse ondertoon van gerstemout.

Tripel 8%

biologisch

 

Een stoere tripel, licht goudgeel in het glas met een roomwitte schuimkraag. Het verspreidt nostalgische aroma’s van hooi, gras, mout en daarna komt een er een geur van sinaasappelschil en gist vrij. De smaak is bitterzoet en licht hoppig met mout, koriander, citrus met een robuuste afdronk.

Hoppy Hannah

Kattekwaad

Gouden Bocht

Red IPA 6%

biologisch

 

Hoppy Hannah is een zeer frisse en hoppige IPA met fruitige aroma’s. Deze Sunset IPA heeft een licht oranje kleur. Het heeft een een pittig bittere afdronk zoals het hoort bij een India Pale Ale. Dit komt door het gebruik van veel bitterhoppen. Deze zorgt voor een lange houdbaarheid van het bier.

Amber Ale 6%

biologisch

 

Kattekwaad is een soepele Amber Ale die bijzonder is vanwege de toevoeging van wilgenbast in de bereiding. Wilgenbast bevat de natuurlijke ingrediënt van asperine, salicinezuur. Het geeft een unieke aroma’s van karamel, fruit, specerijen, honing en een licht bittere en frisse afdronk en lichte houttonen. Een pittig en verrassend bier!

Bombabock

Boerenbok

Bokbier 6,3%

biologisch

 

Bombabock is een speelse explosie van herfstsmaken in de mond, maar toch heel toegankelijk. Amberrood, caramel­tonen, licht zoet en een soepele afdronk.

Bokbier 7%

biologisch

 

Heerlijk geroosterde mout, volle smaak met een diep roodbruine kleur. Een klassieke bok, met een rijke romige schuimkraag. Jaarlijks in 1 batch gebrouwen volgens een eigenwijze interpretatie van de klassieke receptuur.

Zwaar blond 9%

biologisch

 

De naam Gouden Bocht relateert aan de duurste en prestigieuze bocht van de Herengracht in Amsterdam. Helder en goudkleurig in het glas met een fijne witte schuimkraag verpreidt het een bloemige hopgeur en pikante gistaroma’s. In de mond een fleurige zoetheid met een licht bittere afdronk. Een bier met prestige.

  • Facebook
  • Instagram